Actuele baanstatus

*Laatst gewijzigd:
Baanstatus
21 mei - 06:08
20° Vandaag
4 N

Vacature: Assistant Horecamanager Golfbaan Dirkshorn (fulltime)

Dynamische functie op een prachtige locatie met een mooi clubhuis/restaurant

Over Golfbaan Dirkshorn
Golfbaan Dirkshorn is een 18-holes par-72 golfbaan, aangelegd op 55 ha grond en kan omschreven worden als een prachtige polder- weidebaan of zoals een enkeling de baan typeert, een inner linksbaan. Door een fantastische drainage biedt het de mogelijkheid om 365 dagen per jaar, uitgezonderd extreme weersomstandigheden, te spelen. Het clubhuis/ restaurant Green is dan ook het hele jaar open. Gedurende de hele week vinden er bijna op elke dag van de week verenigingsactiviteiten plaats zoals golfwedstrijden en bridge-en. Daarnaast komen er ook gasten die van ons restaurant gebruik maken en/of van onze vergaderruimtes.

Over de functie
Als assistent horecamanager draag je o.a. zorg voor een optimale bediening van gasten in het restaurant en geef je leiding aan de medewerkers. Daarnaast werk jezelf ook mee in de bediening.  Wekelijks bespreek je met de horecamanager en de chef-kok de invulling van evenementen en overige bijzonderheden.  Ook ben je medeverantwoordelijk voor een juist voorraadbeheer. Je houdt de kosten en baten goed in de gaten en rapporteert aan de horecamanager. Je pleegt acquisitie op het aantrekken van partijen, evenementen en vergaderingen. Jij bent medeverantwoordelijk voor de personeelsplanning en maakt samen met de horecamanager werkroosters. Je vervangt de horecamanager bij afwezigheid.

Over jou
Je bent een enthousiaste horecamanager met goede communicatieve eigenschappen en een

hands-on mentaliteit. Je bent klantgericht en gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en hebt een mbo-niveau 4 werk- en denkniveau, aangevuld met een SVH-diploma. Het hebben van een leermeesterdiploma en BHV certificaat is een pré.  Je kunt goed organiseren en bent ondernemend. Daarnaast ben je flexibel qua inzetbaarheid.

Over ons aanbod
Golfbaan Dirkshorn biedt jou een zelfstandige uitdagende functie op een prachtige golfbaan en dito restaurant.

Over de procedure
Spreekt deze vacature je aan, stuur dan je CV en motivatie naar Milan Smit (manager@golfbaandirkshorn.nl)

Heb je nog vragen over de vacature, neem dan gerust contact op met Milan Smit (06-41793020).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Let op!