Actuele baanstatus

*Laatst gewijzigd:
Baanstatus
21 mei - 06:08
14° Vandaag
2 N

Vergaderen

Het clubhuis en de faciliteiten bieden veel mogelijkheden voor een bedrijfsevent, personeelsuitje, vergadering of relatiedag. Ieder evenement is uit te breiden met lunch, diner, borrel, of een ronde golf na afloop van de meeting. Ons team adviseert u op creatieve wijze, ontzorgt en draagt bij tot een geslaagd evenement.

Sportief en gastvrij

Diverse zalen zijn uitgerust met een beamer, whiteboard en flip-over en bieden uitstekende mogelijkheden voor een presentatie, vergadering, feest of relatiedag. Alle ruimtes hebben daglicht en de zalen op de begane grond bieden directe toegang tot het terras, waar je direct een prachtig uitzicht hebt op hole 1 & 10 van de Golfbaan.

Op de eerste verdieping is de bestuurskamer gesitueerd, die geschikt is voor bijvoorbeeld een bestuursvergadering of een diner-privé. Tevens beschikken wij over 150 parkeerplaatsen.

Business & events

Het clubhuis en de faciliteiten bieden veel mogelijkheden voor een bedrijfsevent, feest, jubileum, bruiloft, personeelsuitje, vergadering of relatiedag.

Ieder evenement is uit te breiden met een lunch, diner, borrel, themabuffet, barbecue, golf-clinic, of een ronde golf na afloop van uw evenement. Wij adviseren je op creatieve wijze, ontzorgen en dragen met veel plezier bij tot een geslaagd evenement!

Maatwerk

Maatwerk

Omdat elk evenement uniek is geven wij graag een advies op maat. Voor elk budget, voor elke gelegenheid, zakelijk of privé. Ter inspiratie hebben wij alvast wat voorbeelden gemaakt van diverse mogelijkheden.

Vergaderarrangementen (va. 10 personen)

In onze vergaderzalen vind je standaard alles wat nodig is voor een meeting: beamer/ smartscreen tv, white board, flip-over, goed gevulde conferentiebox met blocknotes, potloden en stiften.

Conferentiezaal

32 gasten (U-opstelling)
75 gasten (Theater-opstelling)
45 gasten (Diner)

Zaalhuur:  
€150 per dag of €85 per dagdeel

Restaurantzaal

32 gasten (U-opstelling)
75 gasten (Theater-opstelling)
45 gasten (Diner)

Zaalhuur:
€150 per dag of €85 per dagdeel

Boardroom

12 gasten (U-opstelling)
12 gasten (Theater-opstelling)
14 gasten (Diner)

Zaalhuur:
€109 per dag of €60 per dagdeel

Wij kunnen in ons restaurant en zalen diners en evenementen voor ruim 200 gasten organiseren! Voor groepen onder de 10 personen maken wij graag een passende offerte naar wens.

Vergaderarrangementen (va. 10 personen)

In onze vergaderzalen vind je standaard alles wat nodig is voor een meeting: beamer, white board, flip-over, goed gevulde conferentiebox met blocknotes, potloden en stiften. Onze arrangementen zijn exclusief zaalhuur en inclusief btw.

Eagle arrangement

€ 45 p.p
Inclusief: gebruik van beamer, whiteboard, flip-over, conferentie box, onbeperkt koffie en thee, koekjes, ijswater.

Inclusief bittergarnituur bij de borrel ( borrel op nacalculatie). 3-gangen diner voor/hoofd/ nagerecht (vlees/ vis / Vega). Vraag bij uw reservering naar de menusuggestie van de chef.

Birdie arrangement

€ 33 p.p.
Inclusief: gebruik van beamer, whiteboard, flip-over en conferentie box, onbeperkt koffie, thee, koekjes en ijswater.

Luxe broodlunch bestaande uit: een kop huisgemaakte soep, tevens serveren wij een overheerlijk luxe maaltijdvullend broodje (carpaccio, zalm of vega) uit bij u aan tafel. Melk, karnemelk en jus d’orange zijn ook inbegrepen.

Par arrangement

€ 31 p.p.
Inclusief: gebruik van beamer, whiteboard, flip-over en conferentie box, onbeperkt koffie, thee, koekjes en ijswater.

Luxe lunchbuffet bestaande uit: een kop huisgemaakte soep, diverse vers afgebakken belegde broodjes, met o.a. kaas, vleeswaren, kroket, zoetigheid. Tevens inbegrepen melk, karnemelk en jus d’orange.

Bogey arrangement

€ 27 p.p.
Inclusief: gebruik van beamer, whiteboard, flip-over en conferentie box, onbeperkt koffie, thee, koekjes en ijswater.

Eenvoudige broodlunch bestaande uit: een kop huisgemaakte soep, diverse belegde broodjes. Tevens inbegrepen melk, karnemelk en jus d’orange.

Suggestie voor (personeels) evenement

Verras gasten, relaties of collega’s met een golf-clinic, georganiseerd door de PGA gecertificeerde golfpro’s van onze golfschool. Maak kennis met de diverse facetten van het golfspel en wordt uitgedaagd met een eventueel wedstrijdelement.

Prijsindicatie

€ 22,50 p.p. voor een clinic van anderhalf uur, inclusief gebruik van materialen.

Ook voor de jeugd is een golf clinic een bijzonder gezellig en verrassend evenement.

Suggesties voor feest, diner of speciale gelegenheid

Let op!