Actuele baanstatus

*Laatst gewijzigd:
Baanstatus
21 mei - 06:08
20° Vandaag
4 N

Wijziging in het boeken van starttijden via e-golf

Zoals jullie onlangs in de nieuwsbrief hebben gelezen wisselen wij vanaf deze week iedere week van starthole. Op oneven weken wordt er gestart vanaf hole 1 en op oneven weken wordt er gestart vanaf 10.

Naast de wisseling van de starthole brengt deze verandering ook een wijziging mee in de manier hoe jij je boeking maakt voor je golfronde. Onderstaand zie je precies wat er wijzigt in de manier hoe jij je starttijd boekt in e-golf.

Voordat je gaat boeken is het handig om te weten of de datum waarvoor je een starttijd wilt vastleggen in een even of in een oneven week valt. Check je kalender in je telefoon, deze geeft meestal de weeknummers weer. Zie je geen weeknummers? Via deze link vind je uitleg hoe deze te laten weergeven in de kalender op je apparaat.

Boeken van 9 holes via e-golf4u app:

  1. Ga naar de e-golf4u app en navigeer naar ‘Starttijden’.
  2. Klik op het tandwieltje rechtsboven in het scherm.
  3. Selecteer de gewenste dag waarop je wilt spelen, maximaal een week van tevoren.
  4. Kies bij Holes voor 9 en selecteer vervolgens Dirkshorn 1e 9 als de datum waarop je wilt spelen in een oneven week valt of selecteer Dirkshorn 2e 9 als de datum waarop je gaat spelen in een even week valt.

 

 

 

 

 

 

 

Boeken van 18 holes via e-golf4u app:

  1. Ga naar de e-golf4u app en navigeer naar ‘Starttijden’.
  2. Klik op het tandwieltje rechtsboven in het scherm.
  3. Selecteer de gewenste dag waarop je wilt spelen, maximaal een week van tevoren.
  4. Kies bij Holes voor 18 en selecteer vervolgens onder Baan Dirkshorn als de datum waarop je gaat spelen in een oneven week valt en selecteer start vanaf 10 als de datum waarop je gaat spelen in een even week valt.
  5. Vergeet niet om op het vergrootglaasje te drukken om te zoeken

 

 

 

 

 

 

 

 

LET OP: Het is belangrijk dat je de juiste keuzes selecteert die corresponderen met even of oneven week. Alleen dan zie je de beschikbare starttijden. Wijzig je de instelling niet dan worden geen of slechts een zeer beperkt aantal starttijden getoond en lijkt het of de baan vol zit terwijl dit waarschijnlijk niet het geval is. We begrijpen dat er iets meer handelingen nodig zijn voor het boeken van je starttijd maar zijn ervan overtuigd dat dit snel zal wennen.

Samengevat kort stappenplan:

Stap 1: Check weeknummer dat hoort bij datum waarop je wilt spelen

Stap 2: Kies de instellingen behorend bij 9 of 18 holes en even of oneven week.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Let op!