Actuele baanstatus

*Laatst gewijzigd:
Baanstatus
11 juli - 06:21
18° Vandaag
4 Z

Vanaf 19 januari, een clubtegoed met de Mydealz app

Beste leden van Golfbaan Dirkshorn,

We zijn verheugd om tegemoet te komen aan de wens van veel van onze leden om inzicht te hebben in hun besteding op de golfbaan. Per 19 januari 2024 zullen wij starten met de Mydealz app. Via een speciale Golfbaan Dirkshorn site kunnen onze leden vanaf 19 januari betalen met een club tegoed om hun horeca bestellingen en golfballen tikken te betalen. Daarnaast geeft de app een helder overzicht in de historie van bestellingen/ betalingen. Ook is de app simpel en gebruiksvriendelijk.

UPDATE: De ballenautomaat zal 27 januari werkzaam zijn. 

 

ACCOUNT EN INLOGGEN

U kunt inloggen via uw smartphone, tablet, laptop of desktop computer. Gebruikt u uw smartphone of tablet, dan heeft u ook de optie om de pagina als ‘webapp’ op uw apparaat op te slaan. Bij de eerste keer inloggen ziet u een ‘hint’ om de pagina als ‘webapp’ op te slaan. Heeft u deze ‘hint’ gemist, geen probleem, want deze handleiding beschrijft dit nogmaals voor zowel iPhone als Android telefoons en tablets.

 

Inloggen:

Klik op de volgende link om in te loggen: https://golfbaandirkshorn.mydealz.nl

U kunt inloggen met dezelfde inloggegevens waarmee u ook op e-golf inlogt (lidcode en wachtwoord). Nadat u bent ingelogd, komt u in uw persoonlijke MyDealz account.

 

OPWAARDEREN

U kunt altijd (24/7) uw tegoed via de MyDealz app opwaarderen. Uiteraard kunt u ook nog contant of met pin aan de kassa betalen en/of uw saldo opwaarderen.

 

Om op te waarderen klikt u op het bedrag van uw voorkeur (€10, € 20, € 50, € 100 of € 150*). Selecteer de door u gewenste bank om met iDeal te betalen en klik op ‘OK’ om doorverwezen te worden naar uw bankapp om het betaalproces af te ronden. Zodra u uw opwaardering heeft afgerond, ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging.

Uw nieuwe tegoed is direct opgewaardeerd in uw app en binnen een aantal minuten ook zichtbaar in het kassasysteem van ons restaurant. U kunt dit saldo gebruiken voor zowel de horeca als aan de ballenautomaat. Uw huidige ballentegoed kunt u over laten zetten door zowel de collega’s van de horeca als die van de receptie. Pinnen aan de ballenautomaat zal vanaf 19 januari ook mogelijk zijn, let wel, pinnen is €0,25 duurder dan betalen via de MyDealz app. Mede hierdoor is het voor leden voordeliger om via de app de ballen bij de automaat te tappen.

 

Een Plus saldo

Door het opwaarderen zorgt u ervoor dat er een ‘plus’ saldo op uw rekening staat. De kassa is tegenwoordig zo ingesteld dat het niet meer mogelijk is om in de ‘min’ te staan. Dit betekent dat er geen bestellingen meer gedaan kunnen worden als u een min saldo heeft. Met de introductie van de MyDealz app zal de bediening geen bonnetjes meer uitreiken met het huidige saldo. We gaan ervan uit dat eenieder zijn eigen tegoed in de gaten houdt en eventueel, ter plekke, aanvult. Voor dit tegoed kunt u ook ballen kopen aan de ballenautomaat.

*N.B. Bij bedragen kleiner dan € 50,- worden € 0,35 transactiekosten in rekening gebracht. Stel, u waardeert op met € 20,- dan wordt er effectief € 20,35 van uw bankrekening afgeschreven. Uw tegoed in de app en de kassa wordt opgewaardeerd met € 20,-. Bij opwaarderen met een bedrag van € 50,- of meer worden geen transactiekosten in rekening gebracht.

 

UW HISTORIE VAN BETALINGEN EN OPWAARDERINGEN

Om uw historie van betalingen en opwaarderingen vanaf 19 januari 2024 in te zien, klikt u op de button ‘Historie’. U komt direct in het scherm met de historie van uw bestellingen. Om de opwaarderingen van uw tegoed in te zien, klikt u binnen dit scherm op ‘Stortingen’. De gemaakte opwaarderingen vanaf januari 2024 worden getoond.

 

AFREKENEN BIJ DE HORECA

Als u een bestelling doet bij de horeca of aan de ballenautomaat, kunt u met een persoonlijke QR-code in uw app de bestelling aan uw account koppelen. De bediening zal met de ‘handheld’ uw QR-code scannen. Deze unieke QR-code zorgt ervoor dat de bestelling correct van uw account wordt afgeschreven. Dit geldt voor persoonlijke bestellingen of een rondje dat u geeft. De mogelijkheid om de QR-code te scannen wordt spoedig geactiveerd na de softwareupdate van de ‘handhelds’.

Er kan ook gekozen worden om een ‘deel tafelbon’ te laten maken. Alle bestellingen, bijvoorbeeld van uw flight van 4 personen, worden op één tafel gezet. Bij het verlaten van de horeca zal het openstaande bedrag op de ’tafel’ door vier worden gedeeld, en wordt er van eenieder ¼ deel met de tegoeden verrekend. Ook hier kunt u uw persoonlijke QR-code laten scannen voor de correcte afhandeling.

 

INSTALLEREN MyDealz als webapp/icoon op uw tablet of smartphone

iPhone/iPads:

 1. Ga naar [https://golfbaandirkshorn.mydealz.nl](https://golfbaandirkshorn.mydealz.nl).
 2. Druk onder in de balk, in het startscherm van de MyDealz app, op het vierkantje met de pijl omhoog (zie rode cirkel met pijl).
 3. Voor iPad-gebruikers: vindt u dit icoon rechtsboven en klik erop.
 4. Er verschijnt nu een pop-up scherm. Klik op de tekst ‘Zet in beginscherm’ met het icoontje van een vierkantje met een kruisje.
 5. Nog een pop-up verschijnt. Druk direct rechtsboven op ‘Voeg toe’.
 6. De app wordt opgeslagen op uw mobiele apparaat. Start de app door te klikken op het icoon van uw golfbaan.
 7. Bij het eerste gebruik verschijnt een inlogscherm. Log in met uw lidcode en wachtwoord.
 8. Druk op het pijltje. Apple zal u vragen of het wachtwoord bewaard moet worden. Als u dit accepteert, hoeft u de volgende keer bij het starten van de app niet opnieuw in te loggen.

 

Android-telefoons of tablets:

 1. Ga naar [https://golfbaandirkshorn.mydealz.nl
 2. Druk rechtsboven op de drie puntjes. Er verschijnt een keuzemenu.
 3. Kies in dit menu voor “Toevoegen aan startscherm”. Er volgt een pop-up genaamd “Toevoegen aan startscherm”. Klik hierop.
 4. De app is nu opgeslagen op uw Android-apparaat. Druk op de home-knop van uw Android-apparaat en start de nieuwe app. Herken de app aan het logo van uw Golfbaan.
 5. Bij het eerste gebruik verschijnt een inlogscherm. Log in met uw lidcode en wachtwoord
 6. Druk op het pijltje. Android zal vragen of het wachtwoord moet worden opgeslagen. Kies voor “Opslaan”, zodat u de volgende keer niet opnieuw hoeft in te loggen.

 

Let op!

in verband met de aankomende storm gaat de drivingrange vanaf 14.00 dicht. de lessen gaan wel door