Actuele baanstatus

*Laatst gewijzigd:
Baanstatus
21 mei - 06:08
19° Vandaag
3 N

Tuesday Thrive #2

Wat een geweldige aftrap hadden we afgelopen dinsdag tijdens onze allereerste Tuesday Thrive golfwedstrijd met maar liefst 60 deelnemers! Namens het hele team wil ik jullie bedanken voor jullie enthousiasme en deelname. Het was fantastisch om jullie allemaal op de baan te zien, genietend van het spel en van elkaars gezelschap.

Voor degenen die erbij waren, hopelijk hebben jullie net zoveel plezier gehad als wij. En voor degenen die er niet bij konden zijn, niet getreurd! De volgende Tuesday Thrive staat al gepland op 18 juni 2024. Noteer deze datum in je agenda, want het belooft opnieuw een geweldige avond te worden.

Of je nu een doorgewinterde golfer bent of net begint, iedereen is welkom om mee te doen aan deze te gekke nieuwe wedstrijd. We spelen opnieuw een 9-holes Texas Scramble 2-ballwedstrijd, met als belangrijkste ingrediënt: plezier met gelijkgestemden.

Wil je meedoen? Schrijf je dan snel in als team of laat je koppelen aan een teamgenoot. Inschrijven kan via e-golf of door onderstaande inschrijflink. Voor niet-leden hebben we weer een speciaal greenfeetarief van €25 voor deze wedstrijd vastgesteld, deze kan je pinnen aan de wedstrijdtafel.

Laten we er weer een toffe avond van maken! Wij kijken er alvast naar uit!

Gegevens medespeler

Let op!