Lid worden of frequenter spelen? 
‌Er zijn diverse mogelijkheden voor een lidmaatschap.

Welk lidmaatschap past bij mij?

Wij zetten de verschillende lidmaatschappen graag voor u op een rij zodat u een weloverwogen keuze kunt maken welk lidmaatschap het beste bij u past. In elk lidmaatschap is de jaarlijkse speelrecht bijdrage, de verenigingscontributie en de NGF-bijdrage voor onder andere uw handicapregistratie opgenomen. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Regulier Lidmaatschap

U bent volledig lid van onze golfclub met een onbeperkt speelrecht het gehele jaar door. Ook kunt u deelnemen aan alle door de golfclub georganiseerde clubwedstrijden en ook aan andere niet-golf-gerelateerde evenementen van de club. Kortom, het “reguliere” lidmaatschap voor de fervente golfer! Voor dit lidmaatschap heeft u geen participatie nodig en wij rekenen ook geen entreegeld.

Proeflidmaatschap

U bent volledig lid van onze golfclub met een onbeperkt speelrecht het gehele jaar door. U geniet van alle voordelen van het reguliere lidmaatschap. 
H‌et Proeflidmaatschap eindigt op 31 december 2022.
‌De enige voorwaarde van het voordelige Proeflidmaatschap is dat u niet eerder lid bent geweest van Golfclub Dirkshorn.

Promolidmaatschap

Dit is een lidmaatschap voor 24 maanden, waarbij u 14 golflessen cadeau krijgt.


‌Uitgebreide informatie leest u hier


Voorwaarde van het voordelige Promolidmaatschap is dat u niet eerder lid bent geweest van Golfclub Dirkshorn.

Ambassadeurslidmaatschap

U bent al enige tijd lid van de club (of lid geweest), u heeft een participatie en u komt ook nog graag op de golfclub, maar u speelt nog maar weinig. Door uw leeftijd of fysieke beperkingen loopt u nog maar 9-holes en dit enkel bij mooi weer. Voor die leden, die hebben geholpen de club te laten ontstaan en te laten bloeien, bieden wij het ambassadeurs lidmaatschap aan. U bent volwaardig lid van de club en wij verzorgen uw NGF-registratie, u bent van harte welkom op clubactiviteiten en bij clubwedstrijden. Aangezien u nog maar weinig speelt ontvangt u in plaats van volledig speelrecht een 15-rittenkaart voor 9-holes.
‌Dit lidmaatschap is uitsluitend per heel kalender jaar af te sluiten.
De rittenkaart is uitsluitend geldig in het jaar dat het lidmaatschap wordt afgenomen.

Voorwaarde: U beschikt over een participatie.


Twilight Lidmaatschap

U speelt graag golf maar daarnaast heeft u een drukke baan en een actief gezinsleven. U speelt het liefst in de zomer als de kinderen al op bed liggen of af en toe op zaterdagmiddag of zondagmorgen. Dan is dit lidmaatschap de uitkomst, u betaalt niet voor de piekuren, maar u kunt wel spelen wanneer het u uitkomt.
U bent lid van de vereniging en u kunt tijdens uw speelrecht deelnemen aan clubactiviteiten.

Voorwaarden:
‌Het hele jaar doordeweeks speelrecht tijdens de twilight-uren en in het weekend de gehele dag.

‌Twilight-uren:
‌april t/m september: vóór 08:00 uur en vanaf 15.30 uur
oktober t/m maart : vóór 09:00 uur en vanaf 14.00 uur

Young Professional

Om tijdens je Young Professional carrière toch lekker te kunnen blijven spelen biedt golfbaan Dirkshorn een Young Professional lidmaatschap. Spelers tot 30 jaar betalen slechts de helft van het reguliere lidmaatschap.

Studentenlidmaatschap

Ook voor studenten t.m. 26 jaar is er een voordelig tarief. Zo kunnen jongeren die nog niet (volledig) aan het werk zijn toch regelmatig golfen.

Jeugdlidmaatschap

Speciaal voor de jeugdleden hebben we een laag tarief! Daarnaast biedt de golfclub in samenwerking met de golfschool kinderen 17 gratis groepslessen per jaar aan. Zo kunnen zij (voordelig) leren golfen en kunt u samen met uw kinderen genieten van de baan en het spel. Wanneer uw kinderen of kleinkinderen op jonge leeftijd leren golfen zullen ze hier in latere jaren van profiteren. Ook voor golf geldt immers: jong geleerd is oud gedaan!

Meer informatie

Voor meer informatie belt u met onze receptie, te bereiken onder nummer 0224-274050 of mail naar receptie@golfbaandirkshorn.nl.Inschrijven

Vul uw gegevens in en meld u aan.
Inschrijfformulier

Opzeggen

Wilt u uw lidmaatschap beëindigen? Dan dient u dit per email voor 1 november kenbaar te maken bij de baan- en clubmanager, de secretaris van Golfclub Dirkshorn of de secretaris van Stichting Golfbaan Dirkshorn.
Adres
Groenvelderweg 3
1746 EE Dirkshorn
0224 - 274 050
‌mail: receptie@golfbaandirkshorn.nl
‌Whatsapp: 06-38884562
Volg en bereik ons op:
Over ons
Golfbaan Dirkshorn is een 18-holes par 72 championship course die zich kenmerkt door strakke fairways, snelle greens en een zeer goede drainage. Enkele kleine boomgroepen geven de baan een open karakter. 
NEEM CONTACT OP
Bedankt voor uw reactie. We nemen indien nodig zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur