Het restaurant van Golfbaan Dirkshorn staat bekend om zijn goede keuken. Onze chefkok Robin Vrijer maakt een maandelijks wisselende menukaart waarbij hij rekening houdt met de seizoenen.

In ons smaakvol ingericht clubhuis vindt u het restaurant waar ons horecateam dagelijks vanaf 8.30 uur tot minimaal 1 uur na zonsondergang voor u klaar staat. Het prachtige terras biedt uitzicht op de afslag van holes 1 en 10 en op de green van hole 18. 

‌Ook op minder mooie dagen is het goed toeven in ons clubhuis, aan de stamtafel, de bar of in de loungehoek rondom de open haard.
Twee aparte ruimtes bieden onze leden en gasten de mogelijkheid om in een meer besloten omgeving een diner, receptie, condoleance of jubileum te organiseren.

‌Vanaf 12.00 uur is de keuken geopend voor lunch en diner. Voor meer informatie of reservering kunt u contact opnemen via: info@restaurantgreen.nl of tel. 0224-274050


GREEN

Lunchkaart

GREEN

Dinerkaart

GREEN

borrelkaart

GREEN

Take-away

Adres
Groenvelderweg 3
1746 EE Dirkshorn
0224 - 274 050
‌mail: receptie@golfbaandirkshorn.nl
‌Whatsapp: 06-38884562
Volg en bereik ons op:
Over ons
Golfbaan Dirkshorn is een 18-holes par 72 championship course die zich kenmerkt door strakke fairways, snelle greens en een zeer goede drainage. Enkele kleine boomgroepen geven de baan een open karakter. 
NEEM CONTACT OP
Bedankt voor uw reactie. We nemen indien nodig zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur