Actuele baanstatus

*Laatst gewijzigd:
Baanstatus
21 mei - 06:08
21° Vandaag
3 N

Morgen is het zover! Maak kennis met golf!

Morgen is het zover! Op 11 mei 2024 nodigen we je van harte uit voor een dag vol plezier en kennismaking met golf! Van 12:00 uur tot 17:00 uur staat onze golfbaan wijd open voor jou om deel te nemen aan verschillende activiteiten en om gewoon gezellig langs te komen.

Wil je graag de basis van het golfen leren? Doe dan mee aan onze gratis golfclinics! Vanaf 12:00 uur starten we elk uur met een nieuwe clinicgroep. Elke clinic duurt 3 kwartier en biedt je de gelegenheid om de essentie van golf onder de knie te krijgen. Er zijn meerdere groepen per uur beschikbaar, dus er is altijd een plekje voor je.

Zorg ervoor dat je op tijd bent bij de registratietent, die zich aan de rechterkant van de parkeerplaats bevindt, vlak voor de drivingrange. We willen geen seconde missen, dus als je te laat bent, moet je helaas wachten tot de volgende sessie. Naast de clinics hebben we ook de populaire hole-in-wandeling; sluit je aan en geniet van een ontspannende wandeling door onze prachtige golfbaan, de wandeling start om 15:00 uur.

En er is meer! Verken ons restaurant, bekijk de verhuurmogelijkheden van Freds verhuur, laat je kinderen plezier hebben op het springkussen of kom gewoon langs en geniet van de sfeer. Op ons terras wachten speciale aanbiedingen in ons restaurant op je, en na de les kun je je nieuwe vaardigheden oefenen op de drivingrange. Hier worden heerlijke drankjes geserveerd, terwijl een DJ de dag muzikaal begeleidt.

Tijdens de ‘Maak kennis met golfdag’ zijn er ook speciale acties in ons restaurant waar je van kunt profiteren.

Tot morgen!

Let op!