Actuele baanstatus

*Laatst gewijzigd:
Baanstatus
21 mei - 06:08
21° Vandaag
3 N

Ladies golfdag 23 juni 2024

Dames opgelet! Zet zondag 23 juni alvast in je agenda, want dan organiseren wij weer een leuke Ladiesdag, vol golfplezier en gezelligheid.

 

Welkom

Vanaf 11:30 uur ben je welkom, de koffie en thee staan klaar en de dames van GolfDiva zijn weer present in onze shop en met de grote roze golftruck vol mooie kleding en accessoires. In het restaurant staan nog meer leuke stands, waar je voor en na de wedstrijd en clinic kunt rondkijken.

 

Programma

Om 13 uur is de gezamenlijke warming-up en om 13:30 uur starten we met de wedstrijd en de clinics. Of je nog nooit gegolft hebt, beginnende golfer bent of al meer ervaren, er is voor ieder wat wils. Onze professionals van de Dirkshorn Golf Academy staan klaar om je de fijne kneepjes van het golf te leren, terwijl de gevorderde dames lekker de baan in kunnen.

Nodig je vriendinnen, zussen, buurvrouwen ook uit!

 

Goed doel en live muziek

Na afloop kan je genieten van een borrel met een lekker hapje. Maar dat is nog niet alles. Er zal live muziek zijn en we gaan bingo spelen voor het goede doel, de Linda Foundation. Koop een kaartje en maak kans op geweldige prijzen, terwijl je dit goede doel steunt. De complete opbrengst gaat naar de Linda Foundation, die daarmee gezinnen met kinderen in Nederland ondersteunt die het financieel zwaar hebben. Op de website van de Linda Foundation lees je hier meer over. Laten we met z’n allen zorgen voor een mooie opbrengst voor deze geweldige stichting!

Na de prijsuitreiking is het mogelijk om aan te schuiven bij een heerlijke BBQ (bij slecht weer een buffet).

 

Inschrijven

Deelname kost €35,- per persoon. Leden van golfbaan Dirkshorn betalen voor de wedstrijd € 15,-.

Inbegrepen zijn: deelname aan de wedstrijd/clinic, koffie/thee bij ontvangst, hapje en drankje tussendoor, borrel na afloop en een  goodiebag.

Na ontvangst van je betaling bevestigen wij de deelname.

 

Voor de wedstrijd opgeven, klik op onderstaande link:

Ladies golfdag – Zo. 23 juni

 

Voor de clinic opgeven, vul onderstaand formulier in.

Let op!