Actuele baanstatus

*Laatst gewijzigd:
Baanstatus
21 mei - 06:08
22° Vandaag
4 N

Campercup 2022

Camper Golfcup Noord-Holland
‌16 mei tot en met 20 mei 2022

4 Golfbanen in 5 dagen, Camperen en golfen

Golfbaan Dirkshorn organiseert samen met partnerbanen Golfbaan Westwoud, De Heemskerkse en Golfbaan Ooghduyne de Camper Golfcup Noord-Holland. Een gezellige en sportieve midweek voor golfers met een camper.

Inclusief exclusieve campingplaats

Bij de deelnemende golfbanen worden op de speciaal gereserveerde parkeerplaatsen voorzieningen getroffen om de camper van stroom te voorzien, zodat een comfortabel verblijf gegarandeerd is.
Halverwege de week is een rustdag gepland, waarop je een extra ronde kunt golfen, of de omgeving kunt verkennen.  De golfers melden zich io de ochtend van de speeldag bij de receptie van de betreffende golfbaan en plaatsen de camper op de daarvoor ingerichte plek.

‌Programma per dag
10:30 uur -Ontvangst met koffie/thee met gebak
‌12:00 uur – 18-holes stableford wedstrijd
‌16:30 uur – Borrel, borrelhap wordt aangeboden
‌17:30 uur – Prijsuitreiking

‌Gezellig met elkaar de dag afsluiten met een diner? Uiteraard is iedereen van harte welkom. Helaas wel voor eigen rekening en graag van te voren reserveren. ‌

Prijzen

Er wordt individueel stableford gespeeld over 18-holes. Per wedstrijddag zijn er mooie prijzen te winnen en op vrijdag wordt aan de overall-winnaar, de Campercup uitgereikt. Deze wordt aangeboden door de oprichtiger Arie Nieuwland, lid van Golfbaan Dirkshorn.

Lekker weg in eigen land

Wil jij een vakantiegevoel? Doe mee aan de campercup, maak kennis met Noord-Holland en haar bijzondere golfbanen.

‌Aanmelden: Klik hier 
Gegevens medespeler

Let op!