Actuele baanstatus

*Laatst gewijzigd:
Baanstatus
7 december - 07:03
-0° Vandaag
3 Z

Medewerk(ster) Golfbaan Dirkshorn (minimaal 30 uur per week)

Dynamische functie op een prachtige locatie met een mooi clubhuis/restaurant

Over Golfbaan Dirkshorn
Golfbaan Dirkshorn is een 18-holes par-72 golfbaan, aangelegd op 55 ha grond en kan omschreven worden als een prachtige polder- weidebaan of zoals een enkeling de baan typeert, een inner linksbaan. Door een fantastische drainage biedt het de mogelijkheid om 365 dagen per jaar, uitgezonderd extreme weersomstandigheden, te spelen. Het clubhuis/ restaurant Green is dan ook het hele jaar open. Gedurende de hele week vinden er bijna op elke dag van de week verenigingsactiviteiten plaats zoals golfwedstrijden en bridge-en. Daarnaast komen er ook gasten die van ons restaurant gebruik maken en/of van onze vergaderruimtes.

Over de functie
Als medewerk(ster) bediening draag je o.a. zorg voor een optimale bediening van gasten in het restaurant. Daarnaast werk jezelf ook mee in de bediening. Voor je shift begint lees je je in over de invulling van evenementen en overige bijzonderheden.  Je zorgt er voor dat de gasten een fijne ervaring hebben en met een glimlach aan het eind van hun bezoek weer vertrekken.

Je rapporteert aan de horecamanager en / of assistent horeca manager. Naast het serveren, lees je je in over producten en vind je het leuk om het onze gasten naar de zin te maken. Werktijden varrieeren van dagdiensten tot avonddiensten. Naast onze leden en horecagasten verzorg jij ook dat onze vergadergasten een optimale ervaring hebben bij Restaurant Green.

Over jou
Je bent een enthousiast en hebt goede communicatieve vaardigheden en spreekt vloeiend Nederlands en hebt een hands-on mentaliteit. Je bent klantgericht en gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie, een SVH-diploma is een pre. Je kunt goed organiseren en bent ondernemend. Daarnaast ben je flexibel qua inzetbaarheid.

Over ons aanbod
Golfbaan Dirkshorn biedt jou een zelfstandige uitdagende functie op een prachtige golfbaan en dito restaurant.

Over de procedure
Spreekt deze vacature je aan, stuur dan je CV en motivatie naar Celine Limmen info@restaurantgreen.nl
Heb je nog vragen over de vacature, neem dan gerust contact op met Celine. (0224-274050).

 

Word lid van Golfbaan Dirkshorn

Let op!

9 holes geopend. Holes 1, 2, 3, 13, 14, 15, 18, 10, 11