Bekijk hier de volledige agenda

17 nov
SNS Schager open
Het Schager Open komt er aan! Wat?? Jazeker! Golfbaan Dirkshorn organiseert het Schager Open. Het wordt een geweldig leuke dag, met mooie prijzen, muziek, stampottenbuffet, baancatering én een verrassend laag inschrijftarief! Woon je in de gemeente Schagen, of ben je geboren en getogen in de gemeente, kom dan met je vrienden en beleef een super leuke dag!

‌Lees hieronder de flyer!
Flyer
13 DECEMBER
Klaverjasdrive
De dagen worden korter, de avonden langer, tijd om de kaarten te schudden en plannen te maken voor een paar gezellige klaverjasavonden bij Golfbaan Dirkshorn.

Speeldata:
Vrijdag 13 december, aanvang 19:30
Vrijdag 24 januari, aanvang 19:30
Vrijdag 6 maart, aanvang 19:30

Deelname is € 7,50 p.p. Dit is inclusief koffie/thee bij ontvangst, bitterballen, luxe hapje en mooie prijzen.
Dit jaar maken we er een competitie van met “the best of three”.
Schrijf je nu in, liefst als team. Inschrijven kan bij de horeca, of door een mail te sturen naar Yvonne de Bie..

Nodig gerust vrienden en bekenden uit, de klaverjasdrive is open voor iedereen!
Tot ziens bij Golfbaan Dirkshorn!
Mail Yvonne
MEDEDELING
werkzaamheden nieuwe rioolput
Het is al even geleden dat we rioolproblemen hebben gehad. Nader onderzoek door verschillende specialisten heeft uitgewezen dat de put en pomp niet meer afdoende zijn om een goede werking te garanderen. Installatiebedrijf Van der Werff zal een nieuwe rioolput en pomp installeren aan de voorzijde van het clubhuis (waar de reeds bestaande installaties ingegraven zijn). De geplande werkzaamheden duren naar verwachting 5 dagen en daardoor is de entree van het clubhuis niet bereikbaar. U kunt het clubhuis, restaurant, golfshop bereiken via de kelderopgang, of even omlopen via het terras. De toiletten en douches in het clubhuis zijn gedurende deze dagen ook niet bruikbaar. Uiteraard hebben we wel toiletfaciliteiten geregeld middels een toiletwagen. De noord-oostzijde van de parkeerplaatsen zijn niet of minder goed bereikbaar gedurende deze werkzaamheden.  

‌Planning:
‌Vrijdag     1 november: Betonnen put wordt afgeleverd.
‌Maandag 4 t/m 8 november: Aanvang werkzaamheden

‌Zodra deze werkzaamheden afgerond zijn, zal ook de dameskleedkamer zo snel mogelijk in ere hersteld worden.
‌We proberen de overlast zoveel mogelijk te minimaliseren uiteraard en excuseren ons voor de eventuele overlast.
‌Indien u een vraag heeft over deze werkzaamheden, kunt u ons mailen via onderstaande knop.

‌Team Golfbaan Dirkshorn
Mail
MEDEDELING
RS GOLFSHOP & GOLFBAAN DIRKSHORN
De golfshop... Hoe zit dat nu precies? Sinds kort heeft Golfbaan Dirkshorn een samenwerking afgesproken met RS Golf. Dat betekent inderdaad dat Golfbaan Dirkshorn zelf de shop gaat exploiteren! Denk aan kleding, ballen, tee's, handschoenen etc... 
‌Golfclubs en clubfitting vallen onder de verantwoordelijkheid van de Dirkshorn Golf Academy (Rene & Sander). In de gesprekken met het bestuur onderscheidde RS Golf zich op leveringsvoorwaarden, aanbod / collectie en voorraadbeheer. Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang. Denk aan aanpassing shop, receptie en inkoopactiviteiten. Binnenkort houden we je op de hoogte van vorderingen. Benieuwd? Kijk alvast op de site van RSGolf.nl En heb je golfballen nodig, eventueel met logo? We regelen het voor een scherpe prijs. Mail ons via de knop hieronder!
Mail
Adres
Groenvelderweg 3
1746 EE Dirkshorn
0224 - 274 050
‌mail: receptie@golfbaandirkshorn.nl
Volg en bereik ons op:
Over ons
Golfbaan Dirkshorn is een 18-holes par 72 championship course die zich kenmerkt door strakke fairways, snelle greens en een zeer goede drainage. Enkele kleine boomgroepen geven de baan een open karakter. 
NEEM CONTACT OP
Bedankt voor uw reactie. We nemen indien nodig zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur