Bekijk hier de volledige agenda

30 november
Zaterdagmiddag Winter 2019-2020 wedstrijd
Aanstaande zaterdag is de laatste zaterdag van de maand, dus tijd voor Robin's laatste van de maand 3-gangen verrassingsmenu voor slechts €25,- p.p. Geef bij inschrijving aan of je blijft eten, zodat Robin weet op hoeveel deelnemers hij kan rekenen. Van harte aanbevolen, want Robin maakt er elke maand een feestje van!
Inschrijven
13 DECEMBER
Klaverjasdrive
De dagen worden korter, de avonden langer, tijd om de kaarten te schudden en plannen te maken voor een paar gezellige klaverjasavonden bij Golfbaan Dirkshorn.

Speeldata:
Vrijdag 13 december, aanvang 19:30
Vrijdag 24 januari, aanvang 19:30
Vrijdag 6 maart, aanvang 19:30

Deelname is € 7,50 p.p. Dit is inclusief koffie/thee bij ontvangst, bitterballen, luxe hapje en mooie prijzen.
Dit jaar maken we er een competitie van met “the best of three”.
Schrijf je nu in, liefst als team. Inschrijven kan bij de horeca, of door een mail te sturen naar Yvonne de Bie..

Nodig gerust vrienden en bekenden uit, de klaverjasdrive is open voor iedereen!
Tot ziens bij Golfbaan Dirkshorn!
Mail Yvonne
MEDEDELING
RS GOLFSHOP & GOLFBAAN DIRKSHORN
De golfshop... Hoe zit dat nu precies? Sinds kort heeft Golfbaan Dirkshorn een samenwerking afgesproken met RS Golf. Dat betekent inderdaad dat Golfbaan Dirkshorn zelf de shop gaat exploiteren! Denk aan kleding, ballen, tee's, handschoenen etc... 
‌Golfclubs en clubfitting vallen onder de verantwoordelijkheid van de Dirkshorn Golf Academy (Rene & Sander). In de gesprekken met het bestuur onderscheidde RS Golf zich op leveringsvoorwaarden, aanbod / collectie en voorraadbeheer. Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang. Denk aan aanpassing shop, receptie en inkoopactiviteiten. Binnenkort houden we je op de hoogte van vorderingen. Benieuwd? Kijk alvast op de site van RSGolf.nl En heb je golfballen nodig, eventueel met logo? We regelen het voor een scherpe prijs. Mail ons via de knop hieronder!
Mail
Adres
Groenvelderweg 3
1746 EE Dirkshorn
0224 - 274 050
‌mail: receptie@golfbaandirkshorn.nl
Volg en bereik ons op:
Over ons
Golfbaan Dirkshorn is een 18-holes par 72 championship course die zich kenmerkt door strakke fairways, snelle greens en een zeer goede drainage. Enkele kleine boomgroepen geven de baan een open karakter. 
NEEM CONTACT OP
Bedankt voor uw reactie. We nemen indien nodig zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur