Bekijk hier de volledige agenda

25 AUG
Mulder / Pastoor kleuren-tee-wedstrijd
Deze unieke wedstrijd komt er weer aan!
‌Je kiest zelf vanaf welke kleur tee je 18 holes speelt. Aan deze kleuren zijn ook speciale prijzen verbonden, uitgereikt door Jan & Ine Lont van Mulder optiek Schagen en Pastoor Optiek Bergen, die de wedstrijd sponsoren!

‌Facts:
‌*Stableford categorie 1 t/m 3 (18.4) en stableford categorie 4 t/m 5!
‌*11:00 uur shotgun start 18 holes
‌*leuke prijzen
‌*gesponsorde hapjes
‌*Gast? Voor het voordelige tarief van €39 speel je mee!

Inschrijven
31 Aug & 1 Sep
Strokeplay CLUBKampioenschapPEN
Dit jaar strijden we om de titels Bruto Kampioen en Netto Kampioen, met mooie prijzen voor de beste bruto en de beste netto totaal scores over de twee dagen. Dus leuk voor golfers met lage en hogere handicaps! 

‌Zoals gebruikelijk komen de winnaars met de beste bruto scores op de kampioensborden in het clubhuis te staan. We spelen in de volgende categorieën: Heren, Heren Senioren, Dames en Dames Senioren. 
‌De Heren spelen 2x 18 holes op de zaterdag en 18 holes op zondag. De overige categorieën spelen 18 holes zaterdag en zondag. 
‌De wedstrijd staat open voor aanmelding in E-Golf en sluit vrijdag 30 augustus 12:00 uur.
Inschrijven
2-6 SEPT
1ste CAMPER GOLFCUP NOORD HOLLAND
Golfbaan Dirkshorn organiseert samen met partners Golfbaan Westwoud, De Zaanse en De Vlietlanden de eerste Camper Golfcup Noord-Holland. Een gezellige sportieve midweek voor golfers met een camper.‌

‌Weer eens wat anders! In het bezit van een camper? Lees hieronder alles over dit leuke meerdaagse evenement!
Meer informatie
8 sept
ALS-Event dirkshorn
Samen met de Lions afdeling Anna Paulowna organiseren we de 2e editie van het ALS Golfevent Dirkshorn. De wedstrijd is met 128 deelnemers vol, maar je kunt nog inschrijven voor de 
‌Lopifit tour. Er is een parcours uitgezet van 30 kilometer, de deelname is € 75,-, inclusief gevulde goodiebag en buffet na afloop. De opbengst komt ten goede van de Stichting ALS en Metakids.
Meer informatie
14 SEPT
Baderie Bleeker Maandbeker (5)
De Maandbeker van Golfbaan Dirkshorn is er weer! Gesponsord door Baderie Bleeker uit Schagen. Er zijn elke wedstrijd prachtige prijzen te winnen! Schrijf je in voor deze leuke 18 holes stableford wedstrijd met een shotgun start! Inschrijven kan via de knop hieronder (egolf).

Gast? Leuk als je meespeelt! inschrijven kan via onze receptie (receptie@golfbaandirkshorn.nl) tegen het voordelige tarief van €39 euro voor 18 holes!
Inschrijven
19 sept
Bridge cursus voor beginners
Vanaf donderdag 19 september 2019 om 19.30 uur, zal onder leiding van een gediplomeerd bridgedocent op onze speellocatie , Golfclub Dirkshorn Groenvelderweg 3, 1746 EE Dirkshorn 14 weken lang op donderdagavond een bridgecursus worden gegeven. Voor meer informatie en aanmelden kunt u ons mailen via de knop hieronder.
Informatie
Adres
Groenvelderweg 3
1746 EE Dirkshorn
0224 - 274 050
Volg en bereik ons op:
Over ons
Golfbaan Dirkshorn is een 18-holes par 72 championship course die zich kenmerkt door strakke fairways, snelle greens en een zeer goede drainage. Enkele kleine boomgroepen geven de baan een open karakter. 
NEEM CONTACT OP
Bedankt voor uw reactie. We nemen indien nodig zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur