Oefenfaciliteiten Golfbaan Dirkshorn

Driving Range

Golfbaan Dirkshorn beschikt over verschillende oefenfaciliteiten, waar zowel leden als niet-leden gratis gebruik van mogen maken. Zo is er een ruime driving range met meer dan twintig afslagplaatsen. De helft van de afslagplaatsen is overdekt, zodat u ook bij slecht weer kunt oefenen.

Naast de driving range beschikt de baan over een pitching, chipping en putting green. Op de pitchgreen kunnen schoten tot ongeveer 30 meter worden geoefend en diverse afstanden bunkerslagen. Op de chipping green kunnen chips tot 10 meter worden geoefend en het putten kan worden getraind op de puttinggreen. De greens van de puttinggreen en chippinggreen zijn gelijk als de greens in de baan.

Credits voor oefenballen voor de driving range zijn verkrijgbaar bij de receptie in het clubhuis.

Buggy's

U kunt bij ons gebruik maken van een buggy. Wij willen u wel vragen om hier alvorens een reservering voor te maken. Zo weet u zeker dat er een buggy voor u beschikbaar is als u komt spelen.


Voor informatie en voor het reserveren van buggy's kunt u terecht bij de receptie.
Adres
Groenvelderweg 3
1746 EE Dirkshorn
0224 - 274 050
Volg en bereik ons op:
Over ons
Golfbaan Dirkshorn is een 18-holes par 72 championship course die zich kenmerkt door strakke fairways, snelle greens en een zeer goede drainage. Enkele kleine boomgroepen geven de baan een open karakter. 
NEEM CONTACT OP
Bedankt voor uw reactie. We nemen indien nodig zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur